Om oss

Claussen & Heyerdahl as ble stiftet i 1968 og er landsdekkende. Vi har helt siden starten jobbet for gode leke- og utemiljøer, som gir glede, motivasjon og bidrar til barns utvikling. Vi har over 40 års erfaring og vi tror at alle vil trives i sitt miljø, enten det er i barnehagen, skolen, borettslaget eller parken i nærområdet. Derfor skreddersyr vi leke- og samværsmiljøer etter ønsker og behov.

 Ved prosjekter jobber vi etter kompetansesentermodellen vår og vi tror på å dra nytte av hverandres egenskaper og kunnskap. Derfor sier vi:

”Et godt utemiljø skaper vi sammen!”

Claussen & Heyerdahl as representerer HAGS i Norge og kan dermed tilby en verden full av ideer og inspirasjon for å skape morgendagens lekeplasser og parkmiljøer. HAGS er en del av Playpower familien som gir oss inspirasjon og apparater fra amerikanske og britiske produsenter.
 

Ved hjelp av de 5 grunnsteinene i HAGS produksjonsfilosofi; Funksjon – Sikkerhet – Kvalitet – Miljø – Design, skapes der nye lekefunksjoner som innbyr til lek og bidrar til barns fysiske form og deres sosiale utvikling.
Til inspirasjon for nye generasjoner.

Claussen & Heyerdahl as er også ofte valgt som leverandør av møbler, garderober og kontormøbler til skoler og barnehager.